Informatie - 't Poststuk

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Wij zijn een kleine vereniging met ongeveer 45 leden ( incl. donateurs).
Naast ruilen, kopen en verkopen van zegels tussen de leden worden er op de bijeenkomsten ook diverse activiteiten  gehouden zoals de maandelijkse aanwezigheids verloting en wordt er ook wel eens een bingo gespeeld.
Ook een mini veiling is in de loop van de tijd een vast onderdeel geworden van de maandelijkse verenigingsavonden.
Op alle ledenavonden wordt er onder de aanwezigen door middel van een gratis verloting een stockboek verloot, als aanwezigheidspremie.
Natuurlijk wordt er in december een speciale avond georganiseerd waarbij de inwendige mens niet vergeten wordt en natuurlijk een grote verloting met mooie luxe en philatelistische prijzen.

Contributie voor 2021 is € 27,50

Waar kunt u ons vinden:
Elke 2e maandag van de maand komen de leden bij één in Buurt- en Speeltuinvereniging "Selwerd", Elzenlaan 72,  9741 NG Groningen .
Betaald parkeren in de wijk.

1. In welke straten is het betaald parkeren
In alle straten in Selwerd moet per 1 mei 2022 betaald worden. Om te voorkomen dat mensen net buiten de wijk gratis parkeren, is er vanaf die datum ook betaald parkeren in Paddepoel en Tuinwijk.

2. Kan er gratis geparkeerd worden op de parkeerplaats van BSV Selwerd, naast het gebouw?
Zoals het nu lijkt kun je gratis parkeren op onze eigen parkeerplaats. Helaas is hier beperkt ruimte, houd hier rekening mee.

3. Op welke tijden moet ik betalen?
Betaald parkeren geldt van maandag t/m vrijdag van 08.00 uur tot 22.00 uur. Op zaterdag van 08.00 uur tot 18.00 uur. Zon- en feestdagen blijft gratis parkeren.

4. Hoeveel moet ik betalen om te parkeren in de wijk?
De kosten zijn €2,50 per uur. Je mag maximaal 2 uur parkeren.

5. Hoe en wanneer moet ik betalen?
Er kan betaald worden bij de 2 dichtsbijzijnde betaalautomaten aan de Elzenlaan [ 390 meter] of Prunusstraat [ 350 meter], blauwe stippen op de plattegrond. Daarnaast kunt u ook digitaal betalen via een speciale parkeer app. [ ANWB parkeren, Parkmobile, Yellowbrick] voor op de mobiel.

6. Kan de BSV Selwerd ook Bezoekersvergunning aanvragen?
Dit zou in theorie mogelijk zijn maar is voor de vereniging onbetaalbaar. Daarnaast moet elke vergunning gekoppeld worden aan een kenteken en aangezien er behoorlijk wat bezoekers met auto komen, is dit voor ons niet te doen.

Wij hopen u zo voldoende op de hoogte te hebben gebracht wat het parkeren betreft.

Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu